Horoscop februarie. Zodia care strânge o mică avere. Șanse de reușită pe toate planurile. Cine forțează mâna destinului

Zodiile au parte de surprize uriașe. În vreme ce unele reușesc să strângă o mică avere, altele se întind mai mult decât le este plapuma. Firește, acelea vor avea numai de pierdut!

BERBEC

Februarie va fi plin de oportunităţi excelente pentru punerea în aplicare a noilor tale idei. Dacă te-ai gândit la schimbări în casă sau la serviciu, aceasta este şi luna în care poţi să le pui în practică sau măcar să le începi!

TAUR

Sectorul relaţiilor va primi o energie planetară benefică. Dacă eşti singură, s-ar putea ca în această lună să ai şansa unei întâlniri neaşteptate. Dacă eşti într-o relație, viaţa voastră sentimentală va primi un nou impuls. Unul binemeritat!

GEMENI

Se întâmplă atât de multe lucruri luna asta încât ai putea să mai delegi din responsabilităţi. Încrede-te în instinctele tale, pentru că ceea ce simţi faţă de cineva este perfect real, chiar dacă nu vrei să crezi asta.

RAC

Banii sunt în lumina reflectoarelor luna asta. Reevaluarea sectorului financiar ar putea să fie un lucru dureros iniţial, dar conjuncturile astrale ale lunii februarie îţi vor fi favorabile în cele din urmă. Toate la timpul lor…

LEU

Februarie e luna ta norocoasă în dragoste. Ceilalţi te vor găsi seducătoare, iar atragerea simpatiilor şi a susţinerii celorlalţi va fi pentru tine cireaşa de pe tort. Nu sta în spatele scenei în perioada asta.

FECIOARĂ

În februarie trebuie să fii curajoasă şi să-ţi susţii punctele de vedere. S-ar putea să-ţi pierzi uneori din vedere scopul, dar nu intra în panică! Recompensele de la sfârşitul lunii vor fi pe măsura eforturilor tale.

BALANȚĂ

Vei fi într-o dispoziţie veselă şi sociabilă. Atitudinea ta fericit-norocoasă pare să îi molipsească şi pe ceilalţi, ceea ce va face din tine invitatul numărul 1 al petrecerilor şi reuniunilor.

SCORPION

Dacă vrei să faci ceva cu adevărat bine în februarie, va trebui să-ţi disimulezi intenţiile. Luna asta vei afla că fericirea nu este un lucru pe care îl primeşti de la ceilalţi, ci un cadou pe care ţi-l faci singură.

SĂGETĂTOR

Va trebui să-ţi ascuţi simţurile luna asta, pentru că vei avea nevoie de ele încercând să-i convingi pe ceilalţi de eficienţa ideilor tale. Cu câteva cuvinte bine alese, vei reuşi să găseşti sprijinul de care ai nevoie.

CAPRICORN

Astrele îţi dau în februarie multă energie. Eşti harnică, dornică să-ţi perfecţionezi abilităţile de a face bani. Trebuie să îţi faci o reevaluare a talentelor tale, pentru ca apoi să le poţi pune cu adevărat în valoare.

VĂRSĂTOR

Vei avea parte de acţiune şi evenimente, aşa cum îţi doreşti și ți-ai dorit dintotdeauna. Vei fi plină de idei uluitoare, dar cel mai bine le pui în aplicare împreună cu ceilalţi. Împărtăşeşte-le celor apropiaţi, dacă vrei ca toată lumea să ştie cât eşti de ingenioasă.

PEȘTI

Planetele îţi recomandă s-o iei mai uşor luna asta, dacă poţi. Ai nevoie să te vindeci şi să te retragi pentru o vreme – chiar şi o după amiază doar pentru tine te va ajuta să-ţi recuperezi energia şi să-ţi reîncarci bateriile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*