„Călătorul în timp din anul 2714” anunță un mega-cutremur de 9,9 grade Richter. Pe ce dată exactă susține că va avea loc. E chiar foarte curând!

Un individ pe nume Aery Yormany, care pretinde a fi un „adevărat călător în timp”, a emis un avertisment susținând că „toate guvernele vor fi infiltrate de extratereștri” în cursul acestui an. Dar asta nu este nici pe departe cea mai înfricoșătoare predicție a sa.

Yormany susține, potrivit Daily Star, că pe Pământ va avea loc un cutremur extrem de puternic, cu o magnitudine de 9,9 grade pe Richter.

Extratereștrii „vor prelua guvernele”

Utilizatorul care postează pe TikTok sub numele de @esthetictimewarper are peste 1,2 milioane de urmăritori, cei mai mulți „aterizați” pe pagina sa din curiozitate. Aery Yormany face unele dintre cele mai „sălbatice” profeții despre viitor, după cum le-a caracterizat cineva.

Videoclipurile sale prezic părți ale lumii ce vor fi lovite de dezastre naturale memaiîntâlnite sau descoperirea unor animale fantastice.

Într-un videoclip care a câștigat peste 14.200 de aprecieri, el a transmis: „Atenție! Sunt un călător în timp, iar aici este un scurt rezumat a ceea ce va veni în viitorul apropiat.

14 martie 2023 – un megatsunami de peste 500 metri înălțime lovește San Francisco, California. Sunt 500.000 de decese;

11 mai 2023 – o specie extraterestră numită Nozics se infiltrează în toate guvernele lumii;

27 iunie 2023 – o navă extraterestră cade din cer și pe Pământ se eliberează specii și materiale extraterestre;

6 noiembrie 2023 – cel mai mare animal este descoperit în Oceanul Pacific. Are de 3 ori dimensiunea balenei albastre;

2 ianuarie 2024 – un cutremur cu magnitudinea de 9,9 pe Richter – Marele Cutremur – face ca statul California să se scufunde în Pacific”.

 

Comentariile, între glume și temeri

Vizitatorii paginii @esthetictimewarper s-au împărțit în două tabere la comentarii. Astfel, cineva a scris că așteaptă „cu nerăbdare să nu se întâmple nimic din toate acestea”. Un altul a completat: „De trei ani tot spui despre sosirile extratereștrilor”. „An de an, aceeași poveste, îmi place sezonul de predicție”, a punctat o doamnă.

Un al patrulea comentariu pune sub semnul întrebării capacitățile „călătorului în timp”: „Pare legitim să aveți capacitatea de a călători în timp, Sfântul Graal al puterii e în mâinile dumneavoastră, dar decideți să faceți TikTok”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*