Gina Pistol și Smiley se pregătesc de pasul cel mare. Ce spune prezentatoarea de la Chefi la cuțite despre căsătorie

Gina Pistol și Smiley au devenit în urmă cu aproape doi ani părinți pentru prima dată, iar după ce fetița lor s-a născut viața acestora s-a schimbat complet și sunt foarte fericiți alături de minunea lor. Cei doi plănuiesc acum să facă și pasul cel mare, nunta, iar în exclusivitate pentru Spynews.ro, prezentatoarea de la Chefi la cuțite ne-a vorbit despre acest eveniment important.

Cu toate că au deja un copil împreună, o fetiță de aproape doi ani, Smiley și Gina Pistol nu au făcut momentan marele pas pe care toată lumea îl așteaptă, nunta. În exclusivitate pentru Spynews.ro, prezentatoarea de la Chefi la cuțite a stat de vorbă cu noi și ne-a spus când se gândește ca ea și cântărețul să se căsătorească.

Smiley și Gina Pistol fac planuri de nuntă! Ce spune vedeta despre acest pas

Vedeta a mărturisit că au în plan să facă și acest pas, însă nu știe până acum cum vrea să arate rochia de mireasă, dar și când va face nunta. Ea ne-a mărturisit că amândoi sunt destul de ocupați în această perioadă și nu știu când vor găsi ceva timp pentru a se ocupa și de nuntă.

Gina Pistol a mărturisit că nu-i vine să creadă cât de repede trece timpul și susține că deși prima lună din an deja s-a terminat, ea nici nu realizează cum totul s-a scurs așa rapid.

”Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cum e viața alături de fetița lor

În martie, micuța Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley urmează să împlinească doi ani, iar vedeta ne-a spus și cum e să fie mămică, dar și cât de mult a crescut fetița ei. Gina Pistol mărturisește că cea mică e de-a dreptul îndrăgostită de muzică, cântă și dansează de dimineața și până seara.

Aceasta a început să și vorbească deja, merge și le face zilele mai frumoase Ginei Pistol și tatălui ei, Smiley.

”Crește de la o zi la alta, e un copil foarte simpatic, e foarte funny, iubește muzica, îi place să danseze, acum e în perioada balet, ascultă Ceaikovski, dansează de dimineața și până seara și ascultă muzica lui Andrei. Zice câteva cuvinte, nu le leagă, dar zice câteva cuvinte”, a mai zis Gina Pistol.

Gina Pistol se pregătește acum de filmările pentru noul sezon de la Chefi la cuțite. Vedeta ne-a spus că în curând vor avea loc aceste înregistrări, iar peste câteva luni cei de acasă vor putea fi cu ochii pe TV să urmează cea mai îndrăgită emisiune de gastronomie din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *