Un tânăr a mers la mormântul mamei lui cu diploma în brațe: „Am absolvit, mamă”. Ce s-a întâmplat după ce acesta s-a apropiat de locul de veci

Povestea unui tânăr a reușit să impresioneze o întreagă comunitate. În ziua în care a absolvit facultatea a mers la mormântul mamei sale cu diploma în mână, însă, când s-a apropiat a avut parte de o surpriză.

Uneori soarta este crudă și nedreaptă, dar, pentru un tânăr, care a rămas orfan de mamă, durerea l-a determinat să fie ambițios și hotărât să își urmeze cursul vieții. Chiar și în absența celei mai iubite ființe, băiatul a reușit să își termine studiile și, astfel, să-i demonstreze mamei lui, plecată în ceruri, că are un copil de nota 10.

Un tânăr a mers la mormântul mamei lui cu diploma în brațe, iar povestea sa a impresionat o lume întreagă

În ziua în care a absolvit facultatea, tânărul a mers la mormântul mamei lui. A luat cu el și diploma, iar când s-a apropiat de locul de veci, băiatul jură că a auzit-o când îi spunea cât de mândră este de el și cât îl iubește.

Povestea tânărului a devenit virală pe rețelele de socializare, acolo unde a primit o mulțime de mesaje de încurajare.

“Felicitări, fii sigur că și mama ta se bucură pentru tine și te veghează din Cer/ Felicitări, tinere! Mama ta te-a ajutat să fii ce ești acum / Mergi cu fruntea sus înainte, chiar dacă greutățile vieții apasă greu”, au fost doar o parte din comentariile primite.

Au mers la mormântul fiului și au văzut că doar la el era iarba verde. La început au crezut că e un miracol, însă apoi au aflat adevărul

Când Joseph Anthony Villasenor, în vârsta de 36 de ani, și-a pierdut viața într-un accident de mașină, familia sa a fost devastată. Se îndrepta spre Baza Forțelor Aeriene Charleston pentru a juca în Liga de Softball a Forțelor Aeriene când a avut loc tragicul accident. Acum se odihnește la cimitirul Garden Park din Conroe, Texas.

Era o vară secetoasă astfel încât o mare parte din iarbă din jurul mormintelor era uscată. Dar într-o zi, părinții lui Joseph, Rachel și Raymond, au fost intrigați când au vizitat mormântul fiului lor. Iarba din acest loc de veci era verde, deși pretutindeni iarba era uscată și îngălbenită.

La început au crezut că este un miracol – și așa a fost – dar nu în felul în care au crezut ei.

Liz s-a stins în 2014, după 65 de ani de căsnicie. Cuplul a avut o viață fericită, iar Jake mergea la cimitir în fiecare zi pentru a-i îngriji mormântul și pentru a uda iarba, astfel încât locul de veci al lui Liz este veșnic verde.

Într-o zi, când Jake își făcea vizita obișnuită la cimitir, a văzut o femeie care era răvășită și plângea cu lacrimi amare lângă un mormânt. Jake a venit să vorbească cu ea. Aceasta i-a spus că este acolo să viziteze mormântul fratelui ei Joseph care a servit țara timp de 16 ani până să dispară în accidentul de mașină din august 2010.

După conversație, Jake s-a întors la mormântul soției sale, dar nu a putut să nu se gândească la Joseph. Așa că Jake a decis să ude iarba din jurul mormântului lui Joseph, așa cum făcea și pentru soția lui, Liz.

Câteva săptămâni mai târziu, părinții lui Joseph au venit la mormântul fiului lor. Ei au fost surprinși când au văzut că iarba era mai verde decât de obicei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*