Un bărbat a murit înainte să-și primească prima pensie! S-a stins din viață chiar în ultima lui zi de muncă, sub privirile neputincioase ale colegilor. Toată lumea este în stare de șoc

Tragedie fără margini în Italia! Un bărbat a murit sub privirile colegilor de muncă. Michele urma să iasă la pensie.

În vârsta de 59 de ani, Michele Barco s-a stins din viață sub privirile neputincioase ale colegilor, în cadrul unei petreceri, care era organizată chiar de el. Întreaga tragedie s-a petrecut în Italia, iar pentru bărbat era ultima zi la locul de muncă, asta pentru că urma să se pensioneze.

Michele Barco dăduse o petrecere la locul de muncă, cu ocazia pensionării

Italianul de 59 de ani lucrase mai bine de 30 de ani pentru un brand italian de modă pentru bărbați, iar pe data de 31 ianuarie trebuia să meargă pentru ultima dată la muncă, asta pentru că urma să se pensioneze.

Cu această ocazie, Michele a organizat o petrece în locul unde a petrecut peste 3 decenii, acolo unde a pregătit mâncare și băutură pentru colegii săi, însă nimic nu prevestea nenorocirea ce avea să se întâmple.

Bărbatul petrecea alături de colegi, iar dintr-o dată s-a prăbușit pe una dintre mese.

Un echipaj de salvare a ajuns rapid la fața locului, iar cadrele medicale au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața bărbatului, însă din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, nu s-a mai putut face nimic pentru italian, fiindu-i astfel declarat decesul. Acesta suferise un infarct.
„O persoană fantastică, incredibil de bună, un muncitor extraordinar. Suntem profund afectați de ceea ce s-a întâmplat”, a transmis conducerea companiei, scrie Il Messaggero.

Conform spuselor colegilor săi, aceștia spun că Michele Barco nu era cunoscut cu probleme de sănătate.

De precizat este că, italianul nu era căsătorit și locuia alături de mama sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*