Anastasia Camelia, înmormântată în râuri de lacrimi. Familia fetei așteaptă explicații despre accidentul de la Bucea… Te voi iubi până atunci când te vei gândi să mă iei lângă tine că oricum mai lăsat a nimănui…

Anastasia Camelia adolescenta de 17 ani, elevă la CT Ioan Ciordaș Beiuș, a fost înmormântată ieri. Durerea familiei și a pritenilor care au iubit-o nu poate fi descrisă. Familia are întrebări despre ceea ce s-a întâmplat, dar se pare că nu are răspunsuri. Sora Cameliei a găsit totuși forța să spună că fata nu avea nici o legătură sentimentală cu tânărul de 21 de ani care se afla la volanul mașinii implicate duminică noaptea în accidental de pe drumul Cluj –Napoca –Oradea, din dreptul localității Bucea.

Cătălina, sora Cameliei a găsit forța să explice pe contul său de facebook că tânăra nu era iubita nici unui dintre cei aflați în mașină. Aceasta fiindcă s-a acreditat idea că Anastasia Camelia era îndrăgostită și că se afla într-o plimbare romantică cu mașina.De-altfel s-au comunicat mai multe situații confuze după accident, date greșite legate inclusiv de vârsta fetei despre care s-a crezut că are 14 ani.

Cami nu a avut nici o treabă cu respectivul băiat în afara de amiciție…În afara faptului că era o tânără rebela nu avea nici o legătură cu cei doi !A fost doar ironia sorții să fie ea acolo cu un nenorocit !>, a ținut să pună lucrurile în ordine, din perspective ei, Cătălina, sora Cameliei.

Mirabela, mama Cameliei așteaptă doar clipa revederii cu fiica sa.

S-a stins o ființa atât de dragă, lăsând în urmă atâta durere și tristețe. În aceste clipe atât de grele, soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. În aceste clipe de adâncă tristete este foarte greu să găsești cuvintele, pentru că nimic nu-ți mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea ființei iubite. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!>, a transmis Florin, prieten al Anastasiei Camelia. Familia a mulțumit tuturor celor care au fost alături în aceste moment. Sincere condoleanțe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*