De ce sunt evreii atât de bogați și de inteligenți – De ce dețin evreii jumătate din afacerile lumii

Suntem siguri că și tu te-ai întrebat: de ce sunt evreii atât de inteligenți? Nici nu putem să nu discutăm despre faptul că evreii sunt mai avansați în multe aspecte ale vieții, cum ar fi ingineria, muzica, știința și, mai males, în mediul de afaceri – aproape 70% din comerțul mondial este deținut de evrei: de la cosmetice, modă, produse alimentare, hoteluri, industria filmului (Hollywood și altele) etc, până la armament.

Este vorba despre o coincidență?

Cercetarea a durat aproximativ opt ani, timp în care s-au adunat informații într-un mod cât mai exact posibil, despre alimentația evreilor, cultură, religie, pregătirea inițială a sarcinii etc., pentru a le compara cu obiceiurile altor nații.

În Israel, primul lucru care se poate observa este că mama însărcinată cântă mereu cântece religioase și urmărește să rezolve cât mai des probleme de matematică împreună cu soțul. La întrebarea „Faci asta pentru copilul din tine?” viitoarea mamă a răspuns: „Da, pentru a instrui copilul încă din burtă, numai așa va putea fi un geniu mai târziu.”

Un alt lucru ușor de observat este atenția acordată alimentației

Viitoarei mame îi place să mănânce migdale și curmale cu lapte, salate amestecate cu migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă, precum nucile. Pentru masa de prânz servește legume, pâine și alge. În credința lor, carnea de animal și peștele nu vor da niciun beneficiu pentru trupul nostru. De asemenea, ei mănâncă întotdeauna, înainte de masa principală, fructe.

În convingerea lor, dacă mănânci mai întâi felurile principale (cu pâine sau orez), apoi fructele, te vei simți somnoros și îți va fi greu să înțelegi orice lecție care și se va preda la școală. Modul de alimentație a copilului este întotdeauna sub îndrumarea părinților: în primul rând se consumă salată de fructe cu migdale.

Fumatul este tabu în Israel

În cazul în care sunteți invitatul lor, nu încercați să aprindeți o țigară în casă pentru că vă vor cere politicos să mergeți afară pentru a fuma. Potrivit oamenilor de știință israelieni, nicotina distruge celulele din creier și afectează genele, precum și ADN-ul, iar acest lucru poate avea ca efect apariția unui idiot.

Cei mai mulți dintre copiii evrei cunosc cel puțin 3 limbi: ebraică, arabă și engleză

Încă din copilărie, copiii vor învăța să cânte la pian sau la vioară, acest lucru fiind absolut necesar. Există convingerea că această practică crește IQ-ul unui copil și va face din el un geniu. După constatările oamenilor de știință, vibrația benefică a muzicii stimulează creierul și acesta ar fi motivul pentru care există o mulțime de genii printre evrei.

Încă din clasa I, copiilor li se va preda matematica cu trimitere la afaceri și subiecte de știință care le fac plăcere. Copiii de aceeași vârstă din California au IQ-ul cu aproximativ șase ani în urmă.

De asemenea, copiii evrei sunt orientați către atletism, tirul cu arcul sau tirul cu armă (cu aer comprimat), deoarece se crede că tirul ar antrena creierul să se axeze pe decizii și precizie. În liceu, elevii sunt îndemnați să studieze științele, să creeze produse, să se implice în tot felul de proiecte, chiar dacă unele sunt foarte amuzante sau par a fi inutile. Aceste proiecte sunt abordate într-un mod cât se poate de serios când este vorba de știință aplicată, medicină sau inginerie.

Această cultură este introdusă și în instituțiile de învățământ superior politehnic și în universități; în facultățile cu profil economic se oferă multă libertate imaginației creatoare, astfel că în ultimul an de facultate, studenții trebuie să facă un proiect și, practic, ei pot absolvi doar în cazul în care grupul lor (aproximativ 10 studenți într-un grup) poate face un profit de cel puțin un milion de dolari.

Nu fiți surprinși, asta este realitatea! Iată de ce evreii dețin jumătate din afacerile lumii. Cele mai recente produse ale firmei Levis au fost proiectate în cadrul Facultății de afaceri și modă din Israel. În New York, centrul comercial al evreilor din SUA, evreii care au o idee genială, benefică, sunt susținuți de comitetul oamenilor de afaceri evrei prin împrumuturi fără dobândă, pentru a asigura dezvoltarea unor afaceri prospere. Datorită acestui fapt, Starbucks, Dell Computer, Coca-Cola, DKNY, Oracle, Levis, Dunkin Donut și sute de alte companii, chiar și filme de la Hollywood, au beneficiat de sponsorizarea lor.

Absolvenții evrei de la Facultatea de Medicină din New York au fost încurajați să apeleze la acest comitet, împrumutul fără dobândă permițându-le să-și deschidă cabinete sau clinici private.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*