„Vă rog, ajutați-ne!”. Mare campion al Turciei, în lacrimi

După cutremurele din Turcia și Siria, care au avut loc în urmă cu câteva ore, un mare campion al Turciei a făcut un apel disparat către populație. Imaginile cu Volkan Demirel, în lacrimi, au ajuns virale în întreaga lume. Declarațiile terifiante ale sportivului.

Cutremurele din Turcia și Siria au provocat mari dezastre. Moartea a sute de persoane și dezastrele provocate de seisme au fost provocate de magnitudinea uriașă a cutremurului.

Volkan Demirel, în lacrimi

Mai mulți sportivi din Turcia sunt căutați de autorități, în urma cutremurului care a avut loc în urmă cu câteva ore. Până în acest moment au fost înregistrate peste 1.500 de victime. Foarte mulți oameni sunt blocați sub dărâmături și în aceste momente.

Ministrul turc al sportului, Mehmet Kasapoğlu, a anunțat că toate competițiile naționale au fost suspendate, imediat după producerea seismelor.

Volkan Demirel, antrenorul lui Hatay este unul dintre cei mai mari sportivi din Turcia. După ce mai mulți sportivi au fost răniți, acesta a transmis un mesaj în care cere ajutorul populației pentru a salva Turcia.

„Aici este numai suferință, au murit mulți oameni. Vă rog, ajutați-ne! Trimiteți salvări! Nu putem să-i găsim pe cei apropiați. Nu putem face prea multe singuri. Situația este foarte rea și nu doar la Hatay, ci peste tot în jur. Vă rog, ajutați-ne, pentru numele lui Dumnezeu.„, a declarat Volkan Demirel, în lacrimi, în urmă cu puțin timp, potrivit presei internaționale.

Cutremur devastator în Turcia

În această dimineață, un cutremur devastator a avut loc în Turcia. Seismul a înregistrat o magnitudine de 7,4 pe scara Richter, și s-a produs în jurul orei locale 04:17.

Cutremurul a avut o adâncime de 17,9 km, în Kahramanmaraş, în sud-estul țării, în apropiere de Gaziantep. Însă, din păcate, seismul a afectat întreaga regiune, dar și Siria și Liban. Mai multe replici au urmat după cutremurul inițial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*