Ce S-A Întâmplat În Viața Intimă A Mariei Constantin După Operație. Cântăreața A Recunoscut, Fără Rușine

Frumoasa Maria Constantin a decis să profite de lipsa spectacolelor și să se pregătească pentru revenirea la normal cu un retuș la aspectul său fizic.

Solista de muzică populară a optat pentru o operație estetică care să îi corecteze modul în care arată bustul, fiind complexată de ani buni din acest motiv.

Deși își dorea doar o ridicare a sânilor, medicul a sfătuit-o să apeleze la implanturi, iar decizia a fost acceptată imediat de fosta soție a lui Marcel Toader. În ciuda faptului că se bucură de noua sa imagine, Maria Constantin recunoaște că i-a fost afectată viața intimă după operație.

Maria Constantin a apelat la implanturi pentru a-și corecta bustul

nterpreta de muzică populară este o femeie frumoasă, însă la fel ca orice doamnă sau domnișoară, vedeta are unele nemulțumiri atunci când se privește în oglindă. Printre complexele sale se număra și aspectul bustului său, modificat în special după ce artista a adus pe lume, în urmă cu 12 ani, un băiețel.

Pentru că are o viață în lumina reflectoarelor, artista trebuie să aibă grijă cum se prezintă în fața publicului său și astfel a decis să calce pragul medicului estetician pentru mici retușuri la nivelul bustului. Intervenția nu a fost însă lipsită de neplăceri, inclusiv viața intimă a vedetei fiind afectată după operație.

Vedeta a recunoscut că se confrunta de o lungă perioadă de timp cu un complex în acest sens, fiind nemulțumită că nu poate purta rochii fără sutien.

Astfel, Maria Constantin a hotărât să își ia inima în dinți și să se programeze la medicul estetician pentru o ridicare a bustului. Spre surprinderea ei, artista a fost îndrumată către o operație de implant mamar de către specialist, însă a acceptat imediat propunerea din dorința de a admira rezultatul dorit în oglindă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*