”Te-am făcut mamă și nu meritai! Te-am făcut mireasă și nu meritai” Marius Elisei a reacționat după ce Oana Roman i-a reproșat că nu și-a mai văzut copilul

‘Te-am făcut mamă și nu meritai’. Cum a răspuns Marius Elisei acuzațiilor aduse de către Oana Roman în legătură cu fiica lor. Postările vedetei și mesajele despre relația fetiței sale cu fostul ei soț au ajuns foarte repede la destinatar, mai concret la Marius Elisei. Așa cum era de așteptat, acesta a răbufnit imediat și a venit cu o serie de replici dure, cât și numeroase jigniri, la adresa fostei partenere de viață. Iată ce a spus despre relația tată-fiică, dar și cum i-a vorbit Oanei Roman!

La scurt timp după ce Oana Roman a venit cu o serie de acuzații la adresa lui Marius Elisei, privind faptul că nu și- văzut fiica de trei săptămâni și că refuză să petreacă timp cu ea, acesta a reacționat. Fără a ezita vreo clipă, s-a filmat în timp ce se afla în mașină și a vorbit despre declarațiile pe care le-a făcut vedeta. De aici însă, a pornit și cu o serie de jigniri și vorbe dure la adresa ei.

Marius Elisei a dat de înțeles prin declarațiile făcute că spusele Oanei Roman sunt ‘aberații’, așa cum le-a numit el. Mai mult decât atât, a explicat că ceea ce vrea vedeta este doar să se atace unul pe altul iar el nu dorește să ia curs la așa ceva, tocmai pentru a nu-i face rău fiicei pe care o au împreună. Totuși, după aceste mărturisiri, a urmat o serie de vorbe grele și jignitoare pentru fosta lui soție și totodată mama copilului său.

Cum a răspuns Marius Elisei acuzațiilor aduse de către Oana Roman în legătură cu fiica lor

Marius Elisei a precizat într-un videoclip pe Instagram faptul că declarațiile și acuzațiile aduse de Oana Roman nu sunt adevărate din punctul său de vedere. Totodată, a explicat că aceste lucruri duc la suferința fiicei lor mai târziu. Cu toate astea însă, deși a comentat pe mai multe subiecte, nu a spus nimic legat de relația sa cu Isabela după despărțirea de vedetă, ceea ce lasă loc de interpretări pentru fani.

„Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine. Niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm. Și vei vedea că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?’, a spus Marius Elisei pe Instagram.

Marius Elisei: ‘Te-am făcut mamă și nu meritai’

Ei bine, Marius Elisei nu s-a oprit cu declarațiile doar la a spus că afirmațiile făcute de Oana Roman sunt ‘aberații’ și ‘minciuni’. Fostul soț al vedetei a continuat șirul cu o serie de vorbe grele și jignitoare care o au drept protagonistă pe cea care l-a făcut tată. Fără a ezita, acesta a precizat că a făcut-o mamă și mireasă, deși ea nu merita aceste lucruri. Mai mult decât atât, a zis că trebuie să-i mulțumească fiindcă acum este slabă.

„Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai. Te-am făcut mireasă și nu meritai. Nu meriți nimic. Absolut nimic la ce caracter ai. Adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine. Eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!’, a mai adăugat acesta.

Oana Roman, după vorbele urâte și jignirile făcute de Marius Elisei despre ea

La fel cum acuzațiile Oanei Roman au ajuns repede la fostul ei soț, așa și jignirile și vorbele răutăcioase ale lui Marius Elisei au fost imediat văzute de către vedetă. Bineînțeles, nu s-a putut abține când a văzut felul în care vorbește despre ea, astfel că a ținut să aibă o reacție, însă nu nervoasă de data aceasta, ci ironică. Oana Roman i-a mulțumit pentru ceea ce el a cerut să-i mulțumească și totodată nu a ezitat să-l numească ‘gentleman educat și plin de bun simț’.

‘A venit și răspunsul. Mulțumesc. Un adevărat gentleman educat, inteligent și plin de bun simț. Ceri să îți mulțumesc pentru că am avut voință și determinare să arăt așa azi? Bine. Îți mulțumesc!’, a scris Oana Roman după replicile jignitoare ale fostului ei soț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*