Povestea impresionantă a unui tată sărac care a cumpărat o mașină de spălat

Această poveste a impresionat profund internetul. Un tată cu posibilități financiare restrânse a avut aprte de unul dintre cele mai mari șocuri din viața sa. Iată ce s-a întâmplat.

Povestea lui Chris a lăsat internetul cu ochii în lacrimi

Chris este un proaspăt tătic a cărui situație financiară nu este chiar îmbucurătoare. Acesta a trebuit să cumpere o mașină

de spălat și un uscător de rufe pentru familia sa, având în vedere că a venit un nou membru. Acesta avea un buget limitat, drept urmare a căutat cea mai ieftină variantă și așa l-a cunoscut pe David care vindea tocmai ce el avea nevoie.

Prețul inițial pentru cele două obiecte de uz caznic era 500 de dolari. Chris a ale ssă îi povestească situația din

familia sa pentru a înțelege exact de ce și-ar dori o reducere a prețului. După ce i-a auzit povestea, David a fost de

acord să vândă obiectele de uz caznic la prețul de 400 de dolari.

Ce gest a făcut David pentru Chris
După ce David a primit suma de bani de la proaspătul tătic, acesta s-a gândit asupra situației și a luat o decizie care a

impresionat multă lume. David a decis să îi pună în mașina de spălat banii lui Chris. El a considerat că are mai multă

nevoie de acei bani și că va face un gest frumos să îi doneze obiectele de uz caznic fără a câștiga nici măcar un dolar. Impresionat până la lacrimi, Chris a povestit totul pe internet.

„I-am spus ca abia mi-a nascut sotia si ca as fi recunoscator daca ar accepta sa primeasca doar 400 de dolari. A acceptat, am ajuns acasa, am testat produsele si totul parea sa mearga perfect. Insa, atunci cand am deschis uscatorul, am gasit inauntru cei 400 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*