Reacția Sindicatului Europol, după ce Bia Khalifa a fost încătușată în aeroport. Blondina susține că a fost sechestrată și bătută

După cum bine știm cu toții, Bia Khalifa a fost încătușată de autorități în aeroport. De la o vacanță romantică, blondina a ajuns într-un „coșmar”. Iubita lui Fulgy susține că a fost sechestrată și bătută. Care este reacția Sindicatului Europol în urma celor întâmplate.

La întoarcerea din Milano, Bia Khalifa a ajuns să fie încătușată de polițiști. Fulgy, iubitul ei, a încercat să o ajute în acele momente, dar a fost sancționat e autorități. Care este reacția celor de la Europol, după ce tânăra a fost reținută.

Care este reacția polițiștilor Europol, după ce Bia Khalifa a fost încătușată

Polițiștii Europol au postat pe Facebook videoclipul cu imaginile surprinse în momentul în care Bia Khalfia a fost încătușată în aeroport, dar și un mesaj prin intermediul căruia au „clarificat” situația.

Potrivit polițiștilor, Bia Khalifa s-a ales cu o amendă după ce a înjura un agent. Tânăra ar fi devenit agresivă și l-ar fi lovit pe unul dintre aceștia cu piciorul, motiv pentru care a fost încătușată și dusă la camera de control.

„”Vedetă” amendată pe aeroport după ce a înjurat un polițist. După ce colegii noștri din cadrul Aeroportului Otopeni l-au rugat pe prietenul unei ”vedete” să se comporte civilizat în timp ce aștepta controlul de frontieră, și i-au spus să nu se bage în fața altor pasageri, partenera sa le-a adresat injurii polițiștilor de frontieră. În momentul în care polițiștii de frontieră au vrut să o conducă în linia a doua de control pentru sancționarea contravențională, aceasta a devenit agresivă, lovindu-l cu piciorul pe unul dintre colegi, fapt pentru care a fost încătușată și condusă la camera de control de pe sensul intrare în țară”, a scris Sindicatul Europol pe Facebook.

Ce sancțiune a primit blondina

Bia Khalifa s-a ales cu o amendă de 4.000 de lei pentru „săvârșirea fără drept a oricărui act de violență fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”. Polițiștii susțin că tânăra a folosit injurii la adresa agenților.

„Aceasta a fost sancționată contravențional cu suma de 4000 lei pentru ”săvârșirea fără drept a oricărui act de violență fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”, sancțiune prevăzută de Codul Aerian. Într-un delir continuu, atât pe timpul completării procesului verbal de sancționare, când a continuat să aducă injurii colegilor, folosind cuvinte obscene, cât și în imaginile video postate ulterior pe unele rețele de socializare, aceasta acuză în mod tendențios că a fost ”pipăită, aruncată pe jos, jignită și bătută”. Colegii noștri au folosit dispozitivele body-cam din dotare în toată această perioadă, astfel că aceste halucinații ale ”vedetei” nu au niciun fundament”, a adăugat Sindicatul Europol.

Tânăra a trecut prin momente grele la aerport, mai ales pentru că a ajuns să fie într-o astfel de situație atunci când trebuia să se bucure de vacanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *