Bănel Nicoliță, adevărul despre fratele vitreg pe care tatăl lui l-ar fi vândut în Cehia pentru 300 de euro

Bănel Nicoliță a vorbit despre fratele său vitreg, pe care tatăl lui l-ar fi vândut în străinătate, cu mult timp în urmă. Deși a avut un succes răsunător în fotbal, copilăria sportivului nu a fost tocmai ușoară.

Mama fostului jucător de fotbal era adesea agresată de tatăl lui, care era o persoană violentă. Acesta ar fi avut o aventură cu o altă femeie, din care a rezultat un alt copil. Bărbatul și-ar fi vândut fiul în Cehia, în schimbul sumei de 300 de euro.

Bănel Nicoliță a vorbit despre fratele vitreg care ar fi fost vândut în Cehia

Invitat în platoul emisiunii moderate de Denise Rifai, Bănel Nicoliță a fost întrebat dacă tatăl său și-a vândut, într-adevăr, copilul. Fostul concurent de la Splash! Vedete la apă a aflat această veste în copilărie, dar nu știe dacă acest lucru s-a întâmplat cu adevărat.

„Vreau să fiu sincer cu dumneavoastră! Răspund cu cea mai mare sinceritate, într-adevăr am aflat și eu că mai aveam un frățior vitreg și că a fost vândut în Cehia. Acum, Dumnezeu știe!”, a spus Bănel Nicoliță la Kanal D, notează wowbiz.ro.

Relația sportivului cu tatăl lui este una dificilă, după cum i-a mai dezvăluit acesta lui Denise Rifai. Bănel Nicoliță și-a ajutat întotdeauna familia, însă tatăl său l-a criticat adesea la televizor în trecut.

„Relația mea cu tata e doar: ai nevoie, te ajut, nu ai nevoie, nu te ajut! Adică am o relație mai, nu rece, când a avut nevoie am fost lângă el. Au fost momente în care m-au criticat la televizor pentru că eu îi oferisem salariu de 20 sau 30 de milioane de lună și el se ducea să mă vândă pentru 200 de euro. Acum, dacă tot o faci, fă-o și tu pentru 5.000 de euro. Dacă eu îți ofer un salariu lunar, tu nu mă vinde la televiziuni pentru doi lei”, a mai dezvăluit fostul jucător de fotbal.

Bănel Nicoliță: „Pentru familie am trecut peste multe”

Bănel Nicoliță nu a avut o copilărie ușoară și a treut prin multe lucruri din cauza tatălui său, dar își iubește familia și i-a ajutat întotdeauna pe cei care i-au dat viață.

„Pentru familie am trecut peste multe. Acum, tata îmi e tată indiferent de situație pentru că el mi-a dat viață și datorită lui sunt eu aici, în emisiunea dumneavoastră.

Dacă nu era el, nu eram nici eu, dar celelalte probleme cu mama, sunt problemele lor pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să se bage cineva în căsnicia mea”, a mai spus el.

Acesta își ajută familia cu bani încă de la 15 ani, atunci când a început să joace fotbal la Brăila. Bănel Nicoliță a spus că el a fost singurul om care ducea bani în casă, dar nu putea să își lase familia în urmă, cu toate că era doar un copil.

„Nu exista săptămână în care să nu ajung acasă la ei, pentru că tata a plecat și ne-a fost foarte greu. Eu eram singurul om care aducea bani. Nu am văzut-o ca pe un lucru negativ, până la urmă m-a ambiționat și pe mine așa că nu puteam să las familia în spate”, a mai spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*