După 50 De Ani De Carieră, Corina Chiriac A Ajuns La Disperare! Trăieşte De Azi Pe Mâine Şi Are Regrete Mari. „Dacă Bănuiam Ce Vre­muri Vin, Nu Mai Scoteam CD-Uri Pe Cheltuială Pro­prie”

Ne-a bucurat inimile zeci de ani, dar a ajuns să-şi ducă traiul de pe o zi pe alta.

La 72 de ani, Corina Chiriac spune că şi-a redus la maximum cheltuielile şi regretă că a scos CD-uri pe cheltuiala proprie.

Corina Chiriac are o pensie ridicol de mică, deşi are în spate o carieră de peste 50 de ani. Trăiește cu grija zilei de mâine, pentru că pensia îi ajunge doar pentru strictul necesar. Artista spune, însă, că nu se dă bătută în faţa greutăţilor vieţii şi face tot ce ţine de ea să se descurce cât mai bine.

În pofida greutăţilor, artista spune că va iubi în continuare viaţa şi acesta este şi sfatul pe care îl dă oamenilor. Îndrăgita interpretă este de părere că, oricâte provocări ţi-ar oferi viaţa, ea trebuie abordată cu „un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber„.

”Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber.

Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva”, a declarat artista pentru revista Formula As.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*