Gestul incredibil pe care l-a făcut Mr. Pink, după despărțirea de Monica Gabor. Mulți vor fi surprinși

Vestea că Mr. Pink și Monica Gabor pornesc pe drumuri separate, după o relație de mai bine de zece ani, i-a uimit pe mulți. Deși păreau a forma un cuplu solid, cei doi au decis să spună stop și astfel să își vadă fiecare de drumul său.

În timp ce Monica Gabor și fiica sa, Irina, petreceau o vacanță în Grecia, Mr. Pink a surprins pe toată lumea cu gestul făcut după despărțirea de iubita sa. Cei doi formau o pereche unită,

locuind împreună cu cei doi copii, Anthony, fiul milionarului asiatic dintr-o altă căsătorie, și Irina, fiica Monicăi cu Irinel Columbeanu.

Gestul făcut de Mr. Pink după despărțirea de Monica Gabor
Timp de zece ani, Monica Gabor și Mr. Pink au format o familie, deși niciodată în acte, alături de copii lor, din alte relații.

Aceștia păreau să se bucure de o viață frumoasă, plină de lux, cuplul locuind într-o vilă de vis din Malibu, pe care milionarul cheltuise 3,5 milioane de dolari în anul 2014.

Din păcate, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost nevoită să părăsească această casă și, pentru a face despărțirea mai ușoară, a plecat cu Irina într-o vacanță în Grecia și apoi în Dubai, la sora sa, Ramona. Dincolo de decizia de a se separa, gestul făcut de Mr. Pink după despărțirea de Monica Gabor a fost cel care a uimit complet.

Asiaticul a decis să plece împreună cu fiul său, Anthony, în China, acolo unde locuiește mama copilului său, spun sursele playtech.ro.

Relațiile dintre fosta soție a milionarului și Monica au fost unele civilizate. Aceasta chiar și-a dat acordul în anul 2016 ca fiul său, pe atunci în vârstă de cinci ani și jumătate, să se mute cu tatăl lui în America.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*