Marinela Mavrodin a născut! Fosta concurentă de la Insula Iubirii a devenit mama unui băiețel: ”Nu am cuvinte” / FOTO

Marinela Mavrodin a născut! Fosta concurentă de la Insula Iubirii a devenit pentru prima dată mama unui băiețel. Momentul fericit s-a întâmplat de urgență, iar întreaga experiență a fost împărtășită chiar de ea pe rețelele de socializare.

Sunt motive de bucurie în familia Marinelei Mavrodin, după ce a devenit mamă în urmă cu puțin timp. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a născut, iar ea și Robert Urucu au devenit părinții unui băiețel sănătos, pe care l-au așteptat cu nerăbdare. Momentul nașterii a fost dificil pentru Marinela, deoarece a fost nevoită să nască de urgență.

Marinela Mavrodin a devenit mamă

Marinela Mavrodin a trecut la o nouă etapă în viață, și anume cea de mamă. După o lungă perioadă de așteptare și multe momente din sarcină împărtășite cu cei dragi, băiețelul ei a venit pe lume în urmă cu puțin timp. Robert Urucu a fost în orice clipă alături de ea și a susținut-o în cel mai important moment din viața unei femei.

Fosta concurentă de la Insula Iubirii a născut prin cezariană de urgență, motiv pentru care nu a fost un moment tocmai ușor pentru ea. Marinela Mavrodin a împărtășit fiecare moment cu fanii de pe Instagram, inclusiv cele în care a avut dureri de după anestezie, iar calmantele și-au pierdut efectul. Chiar dacă a suferit din cauza durerilor, cei doi au reușit să se bucure împreună de băiețelul lor.

”Încă nu am cuvinte. Deja încep durerile și efectul anesteziei se duce. A fost cezariană de urgență. Calmantele nu fac față. Sper doar să dorm toată noaptea și mâine să mă simt cât de cât ok. Ce dor îmi este de Robert Urucu. Abia aștept să vină mâine la noi.”, a scris Marinela Mavrodin pe Instagram.

Cei doi au organizat o petrecere specială

Vestea că vor deveni părinți i-a bucurat pe Marinela Mavrodin și Robert Urucu. Cei doi au organizat o petrecere specială în toamna anului 2022, pentru a afla sexul bebelușului. După ce au aflat că vor avea un băiețel, amândoi au fost în extaz și au împărtășit vestea imediat cu fanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *