Anghel Damian nu vrea să o ia de soţie pe Theo Rose. Prima reacţie a artistei: „S-au întâmplat repede toate”

Regizorul Anghel Damian şi cântăreaţa Theo Rose, care formează un cuplu de mai mult timp, nu par decişi să se căsătorească. Chiar dacă susţin că se iubesc foarte mult, cei doi nu doresc să facă pasul cel mare şi să organizeze o nuntă. Mai mult, Anghel Damian a declarat că nuntile nu sunt evenimente importante şi că sunt stresante şi deloc distractive.

Theo Rose a făcut declarații similare în cadrul unei emisiuni, afirmând că nu este atrasă de ideea măritişului cu petreceri şi alte chestii, ci ar prefera o cununie religioasă simplă. Totuși, aceasta a menționat că a discutat cu partenerul ei despre o cununie civilă pentru ca totul să fie gata înainte de venirea pe lume a copilului, astfel încât acesta să fie pe numele partenerului.

Deși este deja gravidă, artista a menționat că nu simte presiune din partea familiei în legătură cu organizarea unei nunți și că important este să fie fericiți alături de partenerul ei. Theo Rose a dezvăluit că relația lor a evoluat rapid și că nu vor să se grăbească în luarea unei decizii atât de importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *