„Drum lin spre cer!”. Cine este tânărul din Suceava, găsit spânzurat în pădure, după două zile de la dispariție

Un tânăr în vârstă de doar 20 de ani, din Suceava, a fost dat dispărut și, după două zile, a fost găsit spânzurat, într-o pădure. Acesta a fost găsit, după ce o căutare amplă a început.

Valentin a plecat de acasă, din comuna Mitocu Dragomirnei, Suceava, dar nimeni nu a mai știut de el timp de două zile, până când a fost găsit spânzurat, într-o pădure.

Familia băiatului este în stare de șoc.
Cine este tânărul din Suceava, găsit spânzurat, în pădure

Valentin avea doar 20 de ani și locuia în satul Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirnei. Sâmbătă, 18 februarie, acesta a plecat de acasă și, tot de atunci, nimeni nu a mai știut nimic de el, până astăzi, potrivit Monitorul de Suceava.

Luni, 20 februarie, Valentin a fost găsit într-o pădure, spânzurat, la scurt timp după ce Primăria Mitocu Dragomirnei ceruse ca toate căutările să continue mai intens.

Instituția este cea care a dat vestea, pe contul său de Facebook.
Valentin a fost găsit fără suflare, într-o pădure care se află la ieșirea din Lipoveni, spre Suceava. Familia și prietenii au scris mesaje de condoleanțe în mediul online și încearcă să afle motivul pentru care acesta a recurs la gestul extrem.

„Slavnic Valentin a fost găsit. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în distribuirea anunțului și mulțumiri echipelor de căutare. Colectivul Primăriei Mitocu Dragomirnei transmite sincere condoleanțe familiei!”, a fost anunțul făcut de primărie.

Un alt tânăr a fost găsit spânzurat, în pădurea din apropiere

Un tânăr din satul Dumbrava, comuna Cornu Luncii, Suceava, care fusese dat dispărut timp de câteva zile, a fost găsit spânzurat, în pădurea din apropiere. În urmă cu cinci ani, conform sursei menționate anterior, fratele lui și-a pus capăt zilelor.

După două zile de la dispariția lui, s-au format mai multe echipe de căutare la care au luau parte angajați ai Poliției Locale Cornu Luncii și ai Secției Rurale Mălini. Acesta a fost descoperit spânzurat, fără a mai prezenta semne vitale.

Prin urmare, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat în vederea efectuării necropsiei.

Victima avea 37 de ani și a fost descoperită în urmă cu o săptămână, 13 februarie, în Pasul Alma, într-un saivan. Acesta se născuse în Rădăuți, dar lucra în Vatra Moldoviței, iar de vină pentru gestul extrem ar fi fost unele probleme de familie.

Totul a pornit de la niște certuri mai aprinse pe care cei doi soți le-au avut, motiv pentru care, femeia a cerut intervenția oamenilor legii. Bărbatul s-a ales cu ordin de protecție și nu a suportat gândul că nu își mai poate vedea soția și copiii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*