Rudel Obreja a simțit că va muri. Soția lui a făcut mărturisiri cutremurătoare. Care au fost ultimele cuvinte ale fostului pugilist: „Nu voi uita niciodată cum mi-a zis…”

Văduva lui Rudel Obreja, Antonia Obreja, a făcut mărturisiri cutremurătoare despre ultimele clipe din viața fostului președintel al Federației Române de Box. Fostul pugilist a simțit că va muri. Care au fost ultimele lui cuvinte.

Duminică, 12 martie, 2023, Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani. „Drum lin, Rudel Obreja! Fostul campion dinamovist Rudel Obreja s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 57 de ani. Anunțul a fost făcut de familia sa”, a comunicat CS Dinamo.

Rudel Obreja a simțit că va muri

La câteva zile după ce Rudel Obreja s-a stins din viață, soția lui, Antonia Obreja, a făcut mărturisiri cutremurătoare despre ultimele clipe din viața fostului președintel al Federației Române de Box.

”A plecat împăcat cu toată lumea. Nu mai purta nimănui niciun fel de pică. ”I-am iertat pe toți”, așa mi-a zis!”, a spus Antonia Obreja potrivit playtech.ro.

Văduva fostului pugilist spune că acesta a simțit că va muri și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-și pregăti despărțirea de cei dragi, dar și de această lume.

”Și-a simțit sfârșitul aproape. Nu voi uita niciodată cum mi-a zis că urmează să ne părăsească. ”Eu astăzi voi pleca!” . Și așa a și fost! Nu vreau acum să spun nimic mai mult! Ce-a fost a fost!”, a mai spus soția fostului pugilist, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Leyla, fiica lui Rudel Obreja, mesaj tulburător după moartea tatălui său

Fiica lui Rudel Obreja, Leyla, a transmis un mesaj tulburător pe rețelele de socializare, după moartea tatălui său.

”În ultimele clipe din viață, tatăl meu, cu tăria și credința care îl caracterizau, își ierta călăii: judecătorii, procurorii, oamenii politici, directorii de penitenciare și toți ceilalți, care cu mâinile albe, vă lasă impresia că urmăresc virtutea țării, vă vor binele și vă scapă de corupție.

Ce făceau cei pe care îi alegem și îi hrănim, Avocatul Poporului, Președintele, atunci când CAMPIONUL LOR, CEL care le-a pus argintul și bronzul la picioare în ”89, CEL pe care l-au primit acasă în aplauze și îl puneau să pășească pe covoare de flori, CEL al cărui nume nu se va pierde în istorie, Rudel Obreja, își striga disperat durerea din spatele gratiilor?”, a fost o parte a mesajului transmis de Leyla Obreja, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*