Și-au făcut vilă cu cei 90.000 de euro pe care i-au primit în schimbul fiicei lor. Familia din Călărași, care și-a vândut fata unui bătrân din Paris, a vrut să…

90.000 de euro a primit o familie din Călărași, pentru ca fiica, de doar 12 ani, să întrețină relații intime cu un bătrân de 70 de ani, din Paris. Părinții copilei nu au pus banii la saltea, ci și-au făcut o adevărată vilă cu ei.

O familie din Călărași și-a vândut fiica pentru suma de 90.000 de euro unui bătrân din Paris, în vârstă de 70 de ani.

Abuzurile la care copila a fost supusă timp de cinci luni au ieșit la iveală datorită unor francezi.

Și-au făcut vilă cu banii primiți de la bărbatul din Paris, pentru a le exploata fata

Abuzurile se petreceau inclusiv sub ochii părinților. Angajații unui cinematograf din Paris l-au văzut pe bătrân cum atingea sânii copilei, chiar sub ochii părinților, aceștia fiind și cei care au alertat autoritățile.

Conform localnicilor, mama fetei se ducea frecvent în Franța, la bărbatul respectiv, de aproximativ cinci, șase ani, iar soțul ei nu era deloc străin celor întâmplate.

Prima dată, familia a plecat în Franța în urmă cu șase ani și, după un accident casnic suferit de fată, bătrânul s-a oferit să achite cheltuielile necesare. Văzând că bătrânul este potent financiar, au început să îl stoarcă de bani.

Din luna august a anului 2022 și până în luna ianuarie a anului curent, fiica familiei din Călărași a fost abuzată sexual de bătrânul din Paris, contra sumei de aproximativ 90.000 de euro. Mai mult decât atât, chinurile prin care fata a trecut nu sunt doar de anul trecut, ci se întind pe mai mulți ani, timp în care, bărbatul a continuat să cotizeze.

Vecinii nu oferă prea multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat, dar știu și ei că o adevărată vilă, care a apărut în centrul Călărașiului, este a lor.

Bărbatul nu a recunoscut motivul pentru care a dat bani

În timpul audierilor, bărbatul a negat cum că sumele de bani impresionante au fost oferite în schimbul relațiilor intime, ci a susținut că au fost oferite strict din generozitate.

„Cu copilul, în fața ei, punea moșul mâna pe copil. Ce fel de mamă a fost asta?”, a apus un vecin, conform observatornews.ro.

În urma celor întâmplate, mama copilei și bătrânul au fost arestați, iar fata și tatăl ei au fost prinși în România. Bărbatul, în încercarea de a scăpa, s-a întors în vila din Călărași, de unde l-au săltat și polițiștii.

„Ea a plecat de acolo imediat cu tata şi cu fratele şi a venit în România, ajutaţi fiind de un şofer cu care mergeau frecvent acolo. Nu prezintă niciun element de agresiune fizică, dar starea psihică este un pic afectată”, a declarat Daniela Arbagic, DGASPC Călărași.

Mai mult decât atât, Maria, fata de doar 12 ani, de fapt, nu are tată, deoarece acesta nu a vrut să o recunoască la naștere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*