Alex Homoc a murit într-un accident rutier, pe drumul morții din Buzău. Tânărul avea 21 de ani: ”Ai prins aripi și stai deasupra noastră”

Accidentul rutier grav din Buzău a ajuns în atenția tuturor românilor, după ce Alex Homoc a murit. Tânărul avea doar 21 de ani și a lăsat o mulțime de durere în sufletele celor care l-au iubit. Mesajele tulburătoare nu au întârziat să apară, imediat după ce tragedie.

Alex Homoc avea doar 21 de ani și tot viitorul înainte, însă destinul a avut alte planuri pentru el. Tânărul a murit într-un accident rutier deosebit de grav în Buzău, într-un loc cunoscut ca și ”Drumul morții”.

Familia și prietenii au publicat mesaje tulburătoare, prin care și-au exprimat durerea după pierderea lui. Momentul tragic s-a întâmplat în dimineața de luni, 20 martie.

Alex Homoc a murit într-un accident grav în Buzău

Totul s-a întâmplat pe drumul E85, în localitatea Poșta Câlnău din Buzău. Mașina pe care o conducea a fost implicată într-un adevărat carambol, cu alte trei TIR-uri și încă un autoturism. Cauza accidentului ar fi fost neatenția de la volan.

Imediat după accident, tânărul și alte două persoane au fost transportate de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Buzău. Alex Homoc a fost dus la ATI unde a stat câteva ore,, timp în care medicii au încercat să îi salveze viața, însă inima lui s-a oprit.

Mașina în care se afla Alex Homoc a intrat din lateral într-un TIR, după ce a încercat să evite un accident cu o mașină de taxi, pe care nu a văzut-o la timp. Șoferul TIR-ului a spus că tot momentul s-a întâmplat repede.

”A venit repede…nu a mai avut timp de reacție… Treceam pe lângă el…. A venit Seat-ul, a încercat să se bage între mine și taxi, dar nu a reușit. A intrat în taxi!”, a declarat șoferul TIR-ului.

Sora lui este sfâșiată de durere

Alex Homoc avea mulți prieteni și persoane care l-au iubit, care acum își plâng durerea pe rețelele de socializare. Sora lui a transmis un mesaj tulburător, în care a exprimat că nimic nu mai are sens fără el.

”Poza nu trebuia să fie alb-negru, trebuia să fie viu colorată, cum erai tu și sufletul tău. Iubitul meu frățior, de ce trebuie sa trecem prin asta? De ce ai plecat și ne ai lăsat pe toți? Erai raza de lumina din viața noastră, erai sufletul nostru bun și frumos.

Te iubesc mult și regret din suflet că nu am petrecut și mai mult timp cu tine, și poate uneori am fost enervantă…Dar ce rost mai are acum, când ai prins aripi și stai deasupra noastră? Rămâi îngerul nostru păzitor, frumos și strălucitor. Toată lumea te iubește, scumpul nostru! Drum liniștit și lin către noua ta casa! Rămâi în inimile noastre veșnic!”, a scris sora lui Alex Homoc, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*