Motivul pentru care Vulpița și Viorel Stegaru s-au despărțit. Ce poze indecente a găsit Viorel

De curând, Viorel Stegaru a anunțat că nu mai este împreună cu Vulpița și că au decis să meargă pe drumuri separate. Se pare că neînțelegerile dintre cei doi au continuat și după ce au plecat la Blăgești, acolo unde Vulpița a fost nevoită să revină la viața simplă.

Povestea de dragoste atât de urmărită dintre Vulpița și Viorel Stegaru s-a terminat, atunci când nimeni nu se aștepta.

După ce au devenit celebri, cei doi s-au întors în Blăgești, Vaslui, acolo unde soacra Vulpiței nu ar fi fost deloc „blândă” cu nora ei.

Motivul pentru care Vulpița și Viorel Stegaru au ajuns la despărțire

De la dragoste la ură nu mai este decât un pas, spune un vechi proverb. Zicala se aplică și în cazul Vulpiței și al lui Viorel Stegaru.

Bărbatul a anunțat că s-a despărțit de mama copiilor săi. Se pare că între ei au apărut mai multe neînțelegeri, după ce Veronica a revenit la vechile obiceiuri care au făcut-o celebră.

Mai exact, Vulpița ar fi trimis mai multe imagini indecente unor bărbați, iar Viorel Stegaru a văzut acele conversații.

De aici și până la despărțire nu a fost decât un pas. Sătul să treacă peste nenumăratele episoade de acest fel, bărbatul a decis să pună punct relației și să se ocupe de cei doi copii singur, în casa părinților săi.

Copiii au rămas în grija lui Viorel Stegaru

Probabil vă amințiti de acuzațiile pe care i le aducea soacra Vulpiței nurorii sale. Ei bine, de când au plecat de la București, lucrurile nu s-ar fi schimbat deloc, din contră. Veronica nu s-ar fi îngrijit de copii, ceea ce a stârnit furia soacrei, deja supărată că toată lumea îi știe din sat.

Ba mai mult, potrivit unor surse apropiate celor doi, între cei doi ar fi apărut și o situație neașteptată, mai exact, Vulpița ar fi fost dată afară din locuință, după ce Viorel a aflat că soția sa vorbește cu alți bărbați și că le trimite poze indecente.

Prin urmare, Viorel Stegaru a decis să se ocupe singur de copii și ar fi alungat-o pe Vulpița din casă, iar ea ar fi ajuns, din nou, în casa părinților săi, care nu ar fi primit-o cu brațele deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*