Veste tristă despre Leo de la Strehaia. Anunțul a fost făcut de soția lui: „Așa au hotărât doctorii”

Veste tristă despre Leo de la Strehaia. La începutul acestui an, omul de afaceri a suferit un AVC în penitenciar și a fost dus de urgență la spital, acolo unde a stat o bună perioadă de timp.

Veste tristă despre Leo de la Strehaia. Dana Criminala a declarat că acesta a fost dus înapoi la penitenciar, unde își execută și pedeapsa primită în 2021, pentru evaziune fiscală. Din păcate însă, problemele de sănătate ale afaceristului nu s-au încheiat. Bărbatul ar urma să fie supus unei noi intervenții, de această dată la nivelul inimii.

Veste tristă despre Leo de la Strehaia

Bărbatul se deplasează cu ajutorul unui cadru, iar dacă este nevoie mai primește ajutor și din partea colegilor, atunci când trebuie să meargă pe distanțe mai lungi. Soția acestuia a mărturisit că Leo mai are o serie de probleme cu un stent înfundat, iar acum a venit momentul ca dispozitivul de la nivelul inimii să fie înlocuit.

„Leo a fost dus înapoi la penitenciar, dar la spitalul din cadrul acestuia. Este mai bine acum, mănâncă singur, se ajută de un cadru să meargă, îl mai ajută și colegii din camera când este cazul să meargă mai mult. Se pare ca acel stent înfundat o să fie schimbat și iar suntem așa într-o tensiune maxima! Așa au hotărât doctorii să se facă și intervenția aceasta acum„, a explicat Dana Criminala, pentru Wowbiz.ro.

Bruneta a mărturisit că a păstrat mereu legătura cu soțul său și discută în mod constant, la telefonul penitenciarului în care Leo se află. „Am comunicat cu el în tot acest timp telefonic, cât a fost în spitalul penitenciarului, pentru că sunt aceleași proceduri. Adică are acces la telefon, bineînțeles telefonul penitenciarului și la vizite, un anumit număr într-o lună. Sunt îngrijorată, dar cu siguranță o să fie bine. Am toată convingerea că Dumnezeu o să fie lângă el și o să aibă grijă de el„, a mărturisit vedeta.

A fost jefuit de o sumă uriașă de bani în timp ce se afla în spital

Leo de la Strehaia a fost jefuit și a rămas fără o sumă colosală de bani în timp ce era la spital. Fiul său cel mic, Alin Mihai, a făcut noi dezvăluiri despre ce se întâmplă în viața acestuia. A primit o nouă lovitură din partea nurorii lui, soția fiului cel mare, Ursu. A fost șantajată de un bărbat și obligată să fure bani din familia de la Strehaia.

”Un bărbat a profitat de cumnata mea Mihai Camelia știind că aceasta avea tulburări. A abuzat de ea și a filmat-o în ipostaze pornografice, ulterior șantajând-o. Zile la rând a pus presiune pe ea să plece cu el din țară și să fure banii familiei de acasă. Din informațiile mele în acest moment este pe cale să plece cu ea din țară”, a spus Alin Mihai, fiul mai mic al afaceristului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*