Dani Mocanu a spus câți bani face numai din TikTok: ”De când am intrat…” Gestul făcut de manelist

Dani Mocanu este unul dintre maneliștii din România care nu are nevoie de prea multe prezentări. Cântărețul a devenit celebru prin muzica lui, iar versurile controversate ale unor melodii l-au adus și în atenția oamenilor legii. Ulterior, acesta a fost implicat într-un scandal, iar în prezent se află în arest la domiciliu. De curând, acesta a vorbit despre banii pe care îi face numai din TikTok, și a spus și ce gest a făcut pentru o familie defavorizată.

Piesele lui Dani Mocanu fac furori printre români și, de când acesta a părut pe piața muzicală, melodiile lor s-au menținut zile bune în trending. În urmă cu două zile, pe data de 27 martie 2023, Dani Mocanu se afla pe primul loc în top 10 piese cele mai ascultate de români cu melodia – Lăutar sau interlop.

Dani Mocanu a spus câți bani face numai din TikTok

Într-un live pe Tik Tok, Dani Mocanu a vorbit despre banii pe care îi face numai din activitatea pe care o are pe această platformă. Manelistul spune că a avut câștiguri mari și că nu are de ce să se ascundă. Până în prezent, a strâns nici mai mult nici mai puțin de 250,000 de dolari.

„TikTokul mi-a adus foarte mulţi bani. De când am intrat pe TikTok, am făcut aproximativ 250.000 de dolari până acum. Cu banii ăştia, fac bine, tata e deja pe drum la o familie să le facă căsuţa, o să filmăm după. Totuşi mi-aş dori ca acum să se închidă şi să dispară platforma„, a dezvăluit manelistul pe TikTok.

Dani Mocanu se numără printre persoanele cu bani care ajută și alți oameni. Acesta a mărturisit că, în prezent, construiește o casă unei familii defavorizate.

Dani Mocanu, despre planurile pe care le are când va ieși din arest

În urmă cu câteva luni, atunci când manelistul a făcut o serie de Q&A pe Instagram, și a fost întrebat despre planurile pe care le are când va ieși din arest, acesta a răspuns că e decis să construiască o biserică.

‘’Mă duc și construiesc o biserică și chiar vorbesc serios’’, a spus Dani Mocanu pe rețelele de socializare.

În urmă cu câteva luni bune, în vara anului 2022, Dani Mocanu a fost plasat în arest la domicilu. Manelistul și fratele său sunt cercetaţi într-un dosar de tentativă de omor după ce au lovit un bărbat cu pumnii, picioarele şi chiar cu bucăţi de scândură, într-o benzinărie din Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*