Locatarul unui bloc a anunțat că dă o petrecere, iar un vecin a avut o reacție de milioane

Locatarul unui bloc a anunțat că dă o petrecere în apartamentul său, iar un vecin a avut o reacție de milioane. Ce i-a răspuns pe afișul de la avizier.

Locatarul de bună credință a dat o petrecere în apartamentul său de la etajul 9 și s-a gândit să-și anunțe vecinii din timp. Acesta le-a spus că s-ar putea ca petrecerea să depășească ora 22, dar că încearcă pe cât posibil să nu facă gălăgie.

Locatarul unui bloc a anunțat că dă o petrecere, iar un vecin a avut o reacție de milioane

Totodată, în cazul în care unul dintre vecini este deranjat de zgomot, acesta îi roagă să îl contacteze direct. Un gest nobil, ai spune, nu-i așa?

Doar că un vecin pus pe șotii i-a dat un răspuns extrem de amuzant, care a făcut ca anunțul să devină viral pe rețelele de socializare.

”Bună ziua. Pe data de pe 4 decembrie, la etajul 4, apartamentul 29, va avea loc o aniversare și este posibil ca evenimentul să depășească ora 22:00.

Vom încerca pe cât posibil să nu facem gălăgie, dar dacă vom deranja, vă rugăm să ne contactați direct”, este anunțul locatarului.

Când a lipit afișul la avizier, probabil că nu se aștepta și la un răspuns, însă un vecin pus pe glume i-a dat replica: “Vă lăsăm până la 23:30. Distracție plăcută! Și nu mai fuma în baie”.

Mesaj pentru vecina gălăgioasă
Tot din seria “Ce mesaje au mai pus vecinii la avizier?” este și următorul anunț pentru o vecină gălăgioasă:

“Draga noastră vecină,

În cazul în care nu știai, blocul în care stai este construit prin 60-80, iar epoca socialistă nu punea mare preț pe intimitate. Așa că, dacă nu cumva e torturat cineva la tine în apartament, noi, vecinii de pe scările și apartamentele vecine, te rugăm:

fie suni la 112, fie dai filmul porno mai încet, fie lași urletele ma încet, pentru că știm cu toții că orgasmul durează o oră doar la scroafe!

Cu drag, Vecinii!”, este mesajul devenit viral pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*