Doliu în televiziune, a murit la 53 de ani! Îndrăgitul prezentator se pare că avea cancer pulmonar

Recent, Pilgrim a postat imagini în care, deși părea sănătos, arăta vizibil slăbit. La momentul decesului, cancerul avansase în stadiul patru.

Legendarul om de radio Mark Pilgrim, în vârstă de 53 de ani, a murit, în locuința sa, vegheat de partenera sa de viață, Adrienne Watkins. În timpul bătăliei pe care a dus-o timp de un an cu cancerul pulmonar, Mark Pilgrim a trecut prin momente extrem de grele și nu de puține ori a împărtășit pe rețelele de socializare experiențele dure care l-au marcat, scrie presa localăm, citată de Capital.

Recent, Pilgrim a postat imagini în care, deși părea sănătos, arăta vizibil slăbit. La momentul decesului, cancerul avansase în stadiul patru.

Mark Pilgrim, care avea un master la Edinburgh School și o diplomă de licență în psihologie industrială și fost un cunoscut vorbitor motivațional. Alături de familie, prietenii și colegii săi au participat la slujba de înmormântare, în timpul căreia amicii săi de o viață, Kevin Cook și Julian Stevenson, directorul general al HOT 102.7FM Lloyd Madurai, prezentatorul radio Simon Parkinson și logodnica sa, Adrienne Watkins, au vorbit despre ce a însemnat Pilgrim în viața lor.

Slujba a început, de fapt, cu două melodii, ”Why Do You Go” a lui Peter Crosby și ”Far Away Places” a lui Joshua Nichols, cele mai iubite cântece ale lui Pilgrim.

Kevin Cook a vorbit despre prietenia lor specială: „Mark a fost cel mai bun prieten al meu. A fost o prietenie care a început în anii 90 în boxa DJ-ului M-Net SuperSport Action Cafés. Aruncam cu banane în mulțime… Mark a fost incredibil de pasionat de tot ce însemna radio și muzică și un profesionist desăvârșit”.

„Sufletul meu pereche. Eroul meu, nu ne luăm adio, ci „la revedere”

În ultimele luni, marcat de boală, Mark Pilgrim a postat multe selfie-uri alături de partenera sa de viață, pe care o numea „My Adrienne” și despre care spunea că l-a ajutat enorm, acordându-i sprijin fizic, dar și emoțional. Mark și Adrienne au început să se întâlnească în 2020, după ce s-au cunoscut grație unor prieteni comuni. Mark a fost căsătorit cu Nicole Pilgrim până în 2019.

Adrienne Watikins a avut cel mai emoționant discurs din timpul slujbei de înmormântare. „Frumosul meu Mark, acum nu vom lua adio, ci doar ”la revedere”. Ultimii trei ani au fost cei mai frumoși ani din viața mea. De la prima întâlnire, mi-ai tăiat răsuflarea, ai pășit lin în viața mea și apoi m-ai făcut să mă simt ca într-o scenă dintr-un film celebru”, a spus Adrienne.

Partenera de viață a lui Pilgrim a continuat: „Frumosul meu Mark, îți mulțumesc pentru povestea noastră de dragoste. Pentru aventura vieții. Pentru privilegiul și onoarea pe care le-am avut să te iubesc, să merg cu tine în acest ultim capitol, să am grijă de tine și, mai presus de toate, să fiu iubită de tine.

Dragostea mea, nu pot să-ți spun cât de recunoscătoare sunt pentru micul nostru infinit. Nu l-aș schimba cu nimic în lume. Voi fi veșnic recunoscătoare pentru zilele din viața ta pe care mi le-ai oferit. Nu voi înceta niciodată să te iubesc, Mark al meu. Cel mai bun prieten al meu. Sufletul meu pereche. Eroul meu”.

Adrienne lucrează într-o firmă de consultanță cu sediul în Johannesburg. Într-un interviu pentru o publicație locală, la începutul acestui an, ea spunea: „Mark este o parte importantă a vieții mele și, din fericire, am multe lucruri care să-mi țină mintea ocupată în timpul zilei. Am o slujbă uimitoare și toate acele lucruri bune îmi dau un sens și un scop.

Mare parte din viața mea a fost cenușie. Mark spune că, de fapt, a fost undeva între alb și negru. El m-a ajutat să văd viața în alte culori, să văd fericirea acolo unde credeam că nu mai există”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*