Sunt Stewardesă Și Eram În Avion, La Muncă, Când Am Văzut O Fată De 15 Ani Lângă Un Bărbat Mai În Vârstă.

O fată din avion a fost salvată de un însoțitor de bord

„La început, am simțit că ceva nu era în regulă. Era mult mai matur decât fata care stătea lângă el și reacționa violent la orice mișcare în jurul lui.

Mă bucur că am reușit să intervin rapid și să salvez o viață.” Iată ce s-a întâmplat cu adevărat:

„Când lucrezi ca însoțitor de bord, ajungi să petreci mult timp cu indivizi.”

„Așa reușești să determini imediat caracterul și intențiile unui om. De la scenariul în care știi că vei avea probleme cu un anumit individ în timpul călătoriei până la cel în care va trebui să ai grijă de un altul pentru că este îngrozit și ar putea fi rănit în orice moment.”

Sheila Frederick, în vârstă de 49 de ani, este însoțitoare de bord pentru Alaska Airlines de peste 15 ani.

În timp ce se afla pe drumul dintre Seattle și San Francisco, a văzut o tânără însoțită de un bărbat mai în vârstă și oarecum amenințător. Tânăra, care părea să aibă în jur de 14 sau 15 ani, era în mod clar speriată.

Fetița și-a luat cu ea credincioasa Sheila în avionul care avea să-i schimbe viața pentru totdeauna. Într-o situație oribilă, binele de care ai nevoie poate veni de oriunde.

„Am avut o impresie destul de ciudată despre această fată. Am simțit că există o problemă. Faptul că fata era atât de prost îmbrăcată în comparație cu bărbatul a fost primul indiciu.” O diferență prea mare, se gândește Sheila.

Protagonista feminină își asumă un rol activ, hotărând să-i înfrunte pe cei doi suspecți. Fata nu a vorbit nimic, iar bărbatul a adoptat o poziție defensivă.

Sheila a dat înapoi și s-a gândit la o nouă abordare pentru a verifica dacă totul era în regulă cu tânăra doamnă. După ce fata a terminat de folosit facilitățile, s-a dus să verifice de două ori mesajul pe care îl lăsase în toaleta avionului: „Am nevoie de ajutor”, a scris ea. Imediat ce doamna a văzut biletul, a luat telefonul și a sunat la 911. Investigarea persoanei după ce au aterizat a dus la descoperirea faptului că se pare că aceasta era implicată în prostituție, ceea ce a dus la reținerea sa.

Iar tânăra a fost foarte norocoasă să o aibă pe Sheila ca tutore.

Vă rugăm să DISTRIBUIȚI această poveste uimitoare cu familia și prietenii dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *