Cine este victima accidentului provocat de Monica Odagiu. Înainte de accidentul mortal bărbatul fusese dat afară de la serviciu

Cunoscuta actriţă Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier, duminică după-amiază, în zona centrală a Capitalei. Aceasta se afla la volanul autoturismului său în momentul în care a lovit un bărbat în vârstă de 33 de ani. Din păcate, leziunile cu care s-a ales victima au fost incompatibile cu viață. Medicii și echipajele de prim ajutor ajunse de urgență la fața locului au fost, așadar, nevoite să declare decesul.

Monica Odagiu este sora actriței Ana Odagiu. Aceasta este devastată după ce, în urmă cu doar o zi, a provocat un teribil accident, chiar pe străzile din Capitală.

Cine este victima accidentului provocat de Monica Odagiu

În aceste momente se desfășoară anchetă de amploare, după accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. La scurt timp după accidentul mortal, actrița a transmis un mesaj în care spune că este traumatizată și nu îi ies din minte imaginile în care bărbatul s-a stins din viață.

Oamenii legii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și, în aceste momente, investighează cum s-a produs accidentul mortal.

Înainte de incident bărbatul fusese dat afară de la serviciu

Potrivit România TV, bărbatul care a fost implicat în accidentul produs de Monica Odagiu avea vârsta de 33 de ani. Se pare că acesta ar fi fost băut și dat afară de la serviciu, înainte de a fi implicat în accidentul care i-a adus moartea.

În momentul de față, există două premise pe care oamenii legii le iau în calcul. Există posibilitatea ca tânărul să se fi aruncat intenționat în fața mașinii Monicăi Odagiu, recurgând la un gest extrem. pe de altă parte, este posibil ca tânărul să se fi dezechilibrat.

„La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare.”, a transmis Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

În urma accidentului actrița a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*