Caz șocant de zoofilie. O măgăriță ar fi fost abuzată sexual de un bărbat, pe un câmp din județul Brașov

Un bărbat de 27 de ani din Brașov este cercetat pentru zoofilie pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu o măgăriță. Fapta s-ar fi consumat sâmbătă, pe un câmp din județul Brașov. Pe fir au intrat și polițiștii, care au deschis dosar penal. Proprietarul animalului a depus plângere la poliție, scrie BizBrasov.
Totul s-a întâmplat în zona extravilană a satului Podu Oltului, din județul Brașov, în apropierea râului Olt. Polițiștii au aflat despre caz în urma unui apel la 112 dat de un martor.

„În data de 22.04.2023, în jurul orelor 16:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost depistată în spatele unui animal (măgăriță), în zona extravilană a satului Podu Oltului, din județul Brașov, în apropierea râului Olt, existând suspiciunea săvârșirii infracțiunii de ‘zoofilie’”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Ajunși pe câmp, polițiștii au găsit un bărbat de 27 de ani, din municipiul Brașov.

„Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Pentru Protecția Animalelor Brașov în cadrul dosarului penal constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ‘zoofilie’, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție legală”, au mai transmis reprezentanții Poliției.

Proprietarul măgăriței a depus plângere la Poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*