Accident între două autocare cu 90 de persoane, pe DN 1. Zeci de adolescenți, la spital. Planul Roşu a fost activat

Un accident rutier a avut loc, miercuri seară, pe DN 1, la Hula Bradului, județul Sibiu. Planul Roşu de intervenţie a fost activat după ce două autocare s-au izbit violent, iar zeci de adolescenți vor fi transportați la spital, niciun rănit grav.

UPDATE

„SAJ Sibiu a trimis de urgență toate echipajele disponibile în acest moment la un eveniment rutier petrecut pe DN1 pe Hula Bradului, unde două autocare au întrat în coliziune față-spate. Din primele informații este vorba despre 90 de pasageri, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani. Echipajele sosite la fața locului, asistă la momentul acesta copii din cele două autocare și se pare că în jur de 25-30 de copii vor fi transportați la spital. Intervenția este în dinamică”, a transmis ISU Sibiu.

ȘTIRE INIȚIALĂ

„Conform primelor informații, furnizate de apelant, în cele două vehicule sunt aproximativ 90 de persoane. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, sergent major Andreea Ștefan.

La fața locului au intervenit 2 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, 4 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ.

Din informațiile primite la acest moment, toți ocupanții sunt ieșiți din autocare și se află în evaluare medicală.

Misiunea este în dinamică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *