Momentul dramatic când un elev de 13 ani preia controlul unui autobuz după ce șoferul a leșinat la volan

Un erou de doar 13 ani a reușit să salveze viața celorlalți colegi dintr-un autobuz școlar, reușind să oprească în siguranță mijlocul de transport după ce șoferului i s-a făcut rău și a leșinat. Momentul dramatic a fost înregistrat de camerele de supraveghere din autobuz.

Momentul uimitor în care școlarul de clasa a VII-a a preluat controlul autobuzului școlar și l-a oprit în siguranță a fost filmat și a devenit viral pe internet.

Dillon Reeves, în vârstă de doar 13 ani, a salvat viețile colegilor de clasă și a șoferului de autobuz, miercuri, 26 aprilie, când a acționat prompt și a oprit mijlocul de transport.

Cum s-a produs incidentul

Reeves și alți 66 de elevi se îndreptau spre casă de la Carter Middle School din Warren, Massachusetts, când a observat că șoferul de autobuz a leșinat în timp ce conducea.

Filmările au arătat momentul incredibil în care băiatul s-a grăbit rapid să-l ajute pe bărbatul de la volan.

Potrivit Daily Mail, în videoclip se vede cum șoferul autobuzului școlar a devenit amețit și ulterior a leșinat.

Imaginile de supraveghere l-au arătat pe șofer cum îi anunță pe colegii săi prin stație că se simte „amețit” și că urmează să oprească.

Înainte să poată opri masivul autovehicul, el a început să tremure și apoi s-a prăbușit pe scaun.

Timp de câteva secunde, autobuzul a continuat să meargă drept până când elevul Dillon Reeves s-a repezit în față pentru a prelua controlul.

Curajosul elev a găsit rapid pedala de frână și a parcat autobuzul pe Bulevardul Masonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*