Printre victimele atacului de la Belgrad si află si fiica unui antrenor celebru în România

Incidentul petrecut la o școală din Belgrad a șocat întrega Europă. Un elev în vârstă de 14 ani a furat arma tatălui său și a deschis focul în instituția de învățământ omorând paznicul și cel puțin opt copii. Printre micuții care au căzut victime colegului lor se afla și o fetiță în vârstă de 13 ani, fiica unui antrenor celebru în România.

Mai mulți copii care învățau la o școală din Belgrad, și un bărbat, paznic în instituția de învățământ, și-au pierdut viața în urma unui incident șocant. Un elev în vârstă de 14 ani, care a furat arma tatălui său, a intrat în clasă şi a tras în colegi. Potrivit informațiilor, în aproximativ cinci minute, acesta a apăsat pe trăgaci de cel puțin 20 de ori. Ulterior, elevul a fost arestat, iar școala a fost evacuată.

Cine este una dintre fetițele ucise în masacrul de la şcoala din Belgrad

Incident șocant petrecut la o școală din Belgrad! Un elev în vârstă de 14 ani a furat arma tatălui său și a deschis focul în instituția de învățământ omorând paznicul și cel puțin opt copii. Printre micuții care și-au pierdut viața se află și fetița unui antrenor celebru în România, Dragan Kobiljski. Conducerea clubului la care acesta activează a transmis mesaje de condoleanțe prin intermediul rețelelor de socializare.

„🏴 Suntem alături de antrenorul formației noastre de volei, 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐚𝐧 𝐊𝐨𝐛𝐢𝐥𝐣𝐬𝐤𝐢, în aceste clipe grele priciunite de trecerea în neființă a scumpei sale fetițe de doar 13 ani, în urma atentatului produs în dimineața zilei de miercuri la o școală privată din Belgrad. 🇷🇸

🙏 Conducerea 𝐒𝐂𝐌 𝐙𝐚𝐥𝐚̆𝐮, împreună cu toți sportivii clubulului nostru, suntem alături de 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐚𝐧 și ne rugăm pentru odihna sufletului copilei sale. 🖤

Sincere condoleanțe!

✍️ Conducerea 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐂𝐥𝐮𝐛 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥 𝐙𝐚𝐥𝐚̆𝐮”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Sport Club Municipal Zalău.

Atacatorul ar fi avut un plan bine pus la punct

Potrivit informațiilor, elevul în vârstă de 14 ani, care a comis masacrul din Belgrad, și-ar fi plănuit cu atenție atacul. Veselin Milic, șeful departamentului de poliție al orașului Belgrad a declarat că acesta avea chiar și o listă a elevilor pe care ar fi vrut să îi ucidă.

„Dupa cum a declarat chiar el, a planuit minuțios acest atac, avea o listă de elevi pe care voia să-i lichideze. A desenat planul școlii, pe care i l-am găsit pe birou. A declarat chiar el că avea ținte prioritare. Schița arăta de parcă ar fi scosă dintr-un joc video horror. Stabilise în ce clase anume să intre și cum să-i doboare pe copiii vizați”., a declarat Veselin Milic, șeful departamentului de poliție al orașului Belgrad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*