Tragedia de pe Mureş. Echipele de căutare-salvare au găsit trupul unui bărbat. Urmează să fie identificat

Trupul unui bărbat a fost găsit, vineri după-amiază, de echipele de căutare-salvare în râul Mureş, în zona Periam – Igriş, în a cincea zi a căutărilor declanşate după ce o barcă s-a răsturnat, duminică.

Tragedia de pe Mureş. Un copil a murit, iar patru persoane au fost date dispărute. Corpul găsit urmează să fie identificat. „Pe sectorul de căutare Periam-Igriş, pe râul Mureş, a fost identificat trupul unei persoane de sex masculin. Aceasta urmează a fi extrasă şi identificată”, a transmis ISU Timiş.

Echipe de căutare-salvare din judeţele Timiş, Arad şi Caraş-Severin intervin de cinci zile în zona localităţii Periam din judeţul Timiş, după ce duminică seară o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat. Atunci, un copil de trei ani a murit şi alte patru persoane, doi adulţi şi doi copii, au fost daţi dispăruţi.

Conducătorul bărcii a fost reţinut pentru 24 de ore, însă a fost eliberat, el fiind cercetat în libertate pentru ucidere din culpă. Barca lui nu era înmatriculată şi el nu deţinea certificat de conducere a ambarcaţiunii. De asemenea, bărbatul consumase alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *