DE CE NU POT DIVORȚA NICIODATĂ ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ. PE LÂNGĂ COPII, CEI DOI AR FI NEVOIȚI SĂ ÎMPARTĂ O AVERE CONSIDERABILĂ

Unul dintre cele mai longevive cupluri ale showbizului românesc este reprezentat de Andra și Cătălin Măruță. Între cele două vedete de la Pro TV nici nu se poate pune problema divorțului, nu doar din considerente emoționale, ci mai ales financiare.

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de aproape două decenii și au doi copii, pe David, care are 11 ani și pe Eva, de 7 ani. Cei doi sunt uniți nu doar de familie, ci și de locul de muncă, lucrând amândoi în producții de la Pro TV: el la propria emisiune, iar ea, la Românii au Talent. Nedespărțiți acasă, la job, pe social media și la evenimente, cei doi demonstrează că au o căsnicie bine sudată.

Sunt legați de 7 firme împreună

Potrivit unei declarații de avere pentru anul 2022, depusă în 2023, Andra și Cătălin Măruță au, la comun, nu mai puțin de 4 firme. Este vorba despre: Andra Records, Ocean Music, Studio 78 şi Plan B Music. În anul amintit, companiile au avut o cifră de afaceri netă de 15,6 milioane de lei, mai mult decât dublu față de anul precedent.

Andra Records este o societate care are ca specific de activitate realizare a înregistrărilor auto și activități de editare muzicală. Ambii soți au părți egale în cadrul afacerii cu un singur angajat. Ocean Music, pe de altă parte, este 80% a soțului și doar 20% a soției. Persoana juridică asigură activități artistice pentru diferiți clienți. Studio 78 este un caz și mai aparte. Prezentatorul TV are 90%, iar cântăreața, doar 10%. Firma cu un singur salariat asigură servicii de producție video/cinematografică, programe de televiziune.

Pentru a echilibra balanța, Plan B Music este 80%, în acte, la Andra și doar 20% la Cătălin Măruță. Firma cu un singur salariat oferă servicii de interpretare artistică. Bonus: în anul 2023, au mai făcut 3 firme noi: Oscar House, Avocado Music şi Lion 23 Film.

Cum a început relația dintre Andra și Cătălin Măruță

Vedetele de la Pro TV s-au cunoscut în anul 2005, în cadrul emisiunii pe care prezentatorul o modera atunci la TVR, Tonomatul DP2. Andra avea vârsta de 19 ani. Cu siguranță, nu a fost dragoste la prima vedere, așa cum mărturisea jurata de la Românii au talent, în urmă cu ani buni:

„Ne-am văzut pentru prima dată la el în emisiune. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales că avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să îl privesc cu alți ochi”

Nu este cunoscut cu exactitate momentul în care Cătălin Măruță și soția sa și-au început relația, dar este legat de perioada în care a apărut videoclipul semnat de Andra „Băieții și Fetele ce vor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*