De ce dorm Ștefania Stănilă și Cătălin Zmărăndescu unul lângă altul, la Survivor. Jador i-a dat de gol

Ștefania Stănilă și Cătălin Zmărăndescu dorm unul lângă altul, noaptea, la Survivor All Stars. Jador, însă, a făcut un comentariu referitor la cei doi! Artistul nu a vrut să îl „scape” din ochi pe luptătorul MMA, iar detaliile se află mai jos, în articol. 

Se cunoaște deja faptul că Survivor All Stars este o emisiune în care concurenții trebuie să demonstreze că sunt puternici și că pot face față multor obstacole. De altfel, participanții în emisiunea de la Pro TV trebuie să îndure un stil de viață diferit față de cel pe care îl aveau. Condițiile dificile din tabere, lipsa hranei și a confortului propriu, dar și modul dificil prin care reușesc concurenții să se odihnească sunt câteva motive care pot contribui la un dezechilibru. Totuși, pe lângă toate aceste aspecte, emisiunea aduce în atenție și alte două aspecte foarte importante. Și anume: interacțiunile umane și calitățile sportive ale fiecăruia.

În interiorul celor două tabere de la Survivor s-au format grupuri mai mici, bazate pe interacțiunile pe care le-au avut concurenții între ei. De exemplu, Ștefania Stănilă și Cătălin Zmărăndescu se află printre cei care au format o legătură în concursul din Republica Dominicană. De altfel, Ștefania Stănilă preferă să doarmă lângă luptătorul MMA în vârstă de 51 de ani. Jador a fost cel care i-a dat de gol, făcând un comentariu referitor la cei doi concurenți. Detaliile se regăsesc mai jos.

Ștefania Stănilă și Cătălin Zmărăndescu dorm unul lângă altul, la Survivor

Ștefania Stănilă și luptătorul MMA dorm unul lângă altul la Survivor All Stars, iar Jador a fost cel care a vrut să evidențieze acest aspect. De altfel, după cum a recunoscut fosta gimnastă, doarme lângă el pentru a se simți protejată noaptea, alături de un bărbat puternic. Colegul Jador are, însa, altă variantă. Iar între cei doi a avut loc un schimb de replici ușor acide.

„Te-a vazut că ai barbă albă și s-a gândit că nu mai poți. Ești eunuc!”, a spus Jador.

„Stai liniștit, invidiosule! Tu de aia dormi la margine, ca să ai grijă de stâlpul ăla”, i-a replicat Zmărăndescu.

Acum concurenții au fost nevoiți să se mute în altă tabără, după ce s-a sesizat un val de tarantule, scorpioni și șobolani. De altfel, nici condițiile climatice nu au fost favorabile, în ultima perioadă.

”Am terminat jocul de recompensă și din cauza că erau prea mari valurile, a trebuit să înnoptăm în alt camp. Pentru siguranța noastră, am venit în alt camp, e plin de tarantule, șobolani, scorpioni”, mărturisea Robert Moscalu, la Survivor.

Sursă foto: capturi Pro TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*