Florin Piersic Jr a recunoscut de ce nu mai are o relație cu tatăl său. Ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani

Florin Piersic Jr a recunoscut într-o emisiune TV de ce nu mai are o relație cu tatăl său și când s-a produs ruptura dintre ei. Astfel, totul a început în urmă cu 20 de ani, iar în prezent cei doi nu își mai vorbesc. Cu toate acestea, Florin Piersic Jr susține că și-a iertat tatăl pentru ceea ce i-a nfăcut la acea vreme.

Într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă de Florin Piersic Jr. jurnalistei Denise Rifai, actorul a vorbit sincer despre relația sa cu tatăl său, Florin Piersic. Artistul a dezvăluit care sunt motivele pentru care nu își mai vorbesc.

Florin Piersic Jr a recunoscut de ce nu mai are o relație cu tatăl său

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, fiind cunoscut datorită contribuției remarcabile în teatru și filmul românesc. Deși actorul este extrem de iubit și apreciat de mii de români, se pare că relația cu propriul său fiu, Florin Piersic Jr (55 de ani), care i-a moștenit talentul actoricesc și se bucură de un mare succes în lumea filmului, nu este tocmai bună.

Invitat cu ceva timp în urmă în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, fiul marelui artist a vorbit deschis despre motivele care au dus la răcirea relației cu tatăl său și de ce nu își mai vorbesc. Se pare că ruptura dintre cei doi a avut loc în anul 2004, atunci când reacția pe care a avut-o Florin Piersic la premierea unuia dintre proiectele sale l-a deranjat extrem de mult, susținând că acesta nu i-ar fi luat munca în serios.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie”, a povestit fiul lui Florin Piersic.

„Îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul”

Florin Piersic Jr susține că la acel moment nu avea copii, însă acum, privind în urmă, îi este foarte greu să înțeleagă gestul de atunci al tatălui său.

El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu. (…) Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul.

E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam. E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, a dezvăluit Florin Piersic Jr, în emisiunea amintită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*